Comanda minima este de  50 lei.

Preturile afisate pe site reprezinta pretul total al invitatiilor.  Nu percepem taxe sau pret pentru tiparire sau asamblare, decat daca reprezinta ceva in plus fata de modelul original.

Nu scriem cu auriu sau argintiu.

Textul pentru tiparire poate fi unul de pe site-ul nostru de la sectiunea Texte Nunta sau Texte Botez ori unul ales de dumneavoastra, pretul ramane acelasi.

Invitatiile se pot personaliza in functie de disponibilitatea materialelor si implica taxe suplimentare in functie de fiecare personalizare.

  • De ex. Daca alegeti un model ce are o panglica rosie si dvs doriti ca panglica sa fie roz nu se percepe nici o taxa, insa daca la modelul respectiv doriti sa se adauge o eticheta sau alte accesorii, vor fi costuri suplimentare.

In functie de model realizam si modelele propuse de client. 

Pentru invitatiile cu poze va rugam sa le trimiteti la adresa de mail invitatiihandmade@yahoo.com. Deasemenea va rugam pozele sa fie cat mai clare si de buna calitate pentru a nu iesi pixelate. 

Dupa comanda, in termen de 24-48 ore veti primi mesaj cu macheta grafica cu aranjarea textului in pagina sub forma unui jpg. Dupa ce verificati corectitudinea textului de pe macheta, aveti obligatia sa raspundeti si sa sesizati eventuale greseli sau daca doriti sa faceti modificari asupra textului. Dupa efectuarea modificarilor solicitate veti primi din nou macheta  pentru a da bunul de tipar. Daca macheta primita este buna de tipar trebuie sa ne spuneti ca este BUN DE TIPAR ( adica textul este corect si se poate tipari).
Dupa confirmarea machetei prin Bun de Tipar va asumati responsabilitatea asupra corectitudinii textului care va fi tiparit pe invitatie sau alt produs comandat.

Dupa primirea bunului de tipar comanda dumneavoastra va merge in procesul de prelucrare si se va expedia pana la data specificata de dvs.

Exista posibilitatea sa fie mici diferente de culoare intre nuanta pe care o vedeti pe calculator si cea care va fi efectiv pe invitatie.

Va garantam confidentialitatea datelor personale furnizate prin formularul de comanda. Datele vor fi folosite doar  in scopul efectuarii comenzii si expedierii coletului.

Odata cu finalizarea formularului de comanda, acceptati termenii si conditiile site-ului.