Banner nume Mickey Mouse

Accesoriu botez - Banner nume  Acesta este realizat din carton de culoare negru de 160g , decupat in forma capului lui Mickey Mouse. Pe fiecare forma este  lipita litera specifica numelui, decupata manual in prealabil realizata din carton de culoare albastru de 160g. Accesorizata apoi  cu fundita decupata manual din carton de 160g, de culoare galbena.   Literele sunt insirata pe sfoara sau panglica albastra.  Bannerul se foloseste la decorarea mesei de candy bar, a prezidiului sau pentru orice alt loc.   Pretul variaza in functie de lungimea numelui.
35.00 lei

Banner nume Minnie Mouse

Accesoriu botez - Banner nume  Acesta este realizat din carton de culoare negru de 160g , decupat in forma capului lui Minnie Mouse. Pe fiecare forma este  lipita litera specifica numelui, decupata manual in prealabil realizata din carton de culoare rosu de 160g. Accesorizata apoi  cu fundita decupata manual din carton de 160g, de culoare rosu.   Literele sunt insirate pe sfoara sau panglica rosie.  Acesta se poate personaliza si realiza si pe alte culori. Bannerul se foloseste la decorarea mesei de candy bar, a prezidiului sau pentru orice alt loc.   Pretul variaza in functie de lungimea numelui.
65.00 lei

Meniu Mickey

3.00 lei

Numar de masa

Accesoriu botez - numar de masa Acesta este realizat din carton de 300g de culoare alba, pe care a fost tiparit numarul mesei.  Numarul este accesorizat cu picioruse perforate si aplicate (lipite) manual si fundita din panglica organza de culoare rosie. Numarul de masa se poate personaliza si realiza si pe alte culori.
2.50 lei